Max Pro Miracle 5in1 Krultang zwart-image

Max Pro Miracle 5in1 Krultang zwart

  • Product Details
  • Additional Information

Max Pro Miracle 5in1 Krultang
[18/9mm, 19mm, 25mm, 25/19mm & 32/25mm]

Wil jij een volle bos met krullen maar wel kunnen variëren?
De Max Pro Miracle 5in1 is een complete krultang voorzien van vijf verschillende opzet stukken [18/9mm, 19mm, 25mm, 25/19mm & 32/25mm] dat jouw haar  - per haarlok - al in drie seconden krult! Dankzij de staaf van keramiek en de korte krul tijd beschadigd jouw haar niet of nauwelijks.
Bovendien behoudt jij door de temperatuurschakelaar zelf controle over de warmte [verstelbaar tussen 80°C - 220°C], welke wordt weergegeven via een LCD Display. De temperatuurschakelaar en de vijf verschillende formaten opzetstukken maken de Max Pro Miracle 5in1 geschikt voor ieder – zowel lang als kort - haartype en gewild onder de professionals; kappers en haar stylisten.

Uniek aan de 5in1 is dat de opzegstukken van deze krultang niet is voorzien van een kliksysteem maar van een draaisysteem.
Dit is minder gevoelig wat de kwaliteit van de 5in1 ten goede komt t.o.v. andere complete krultangen.
Ieder formaat staaf [keramisch] voorziet het haar van een ander soort krul.
Des te smaller de staaf, des te kleiner de krul. De staven met een smaller uiteinde zorgen voor een natuurlijk verloop van de krul.

Veiligheid: Het handvat van de Max Pro Miracle 5in1 is gemaakt van het hittebestendige materiaal rubber.
Hierdoor wordt het handvat nooit warm en ligt deze lekker in de hand.
Bij de Miracle wordt een hittebestendige handschoen bijgeleverd, welke je kan gebruiken om het haar gemakkelijk om de keramische staaf heen te wikkelen zonder je handen te verbranden. De 5in1 is binnen 4 seconden warm en klaar voor gebruik.

Dankzij de dubbele voltage is de Miracle  krultang ook geschikt voor gebruik in het buitenland.
Verder is de krultang voorzien van een veilige shut-off functie. De Miracle valt - na 60 minuten ongebruikt te zijn - automatisch uit.

Levenslange Garantie: De Max Pro Miracle 5in1 heeft na registratie een levenslange garantie.

[/column]
Bel ons voor een afspraak!