Alter Ego Passion Color Mask Castagna/Chestnut 250ml-image

Alter Ego Passion Color Mask Castagna/Chestnut 250ml

  • Product Details
  • Additional Information

Alter Ego Passion Color Mask Castagna is een voedend en verzorgend haarmasker voor natuurlijk en cosmetisch gekleurd haar. Het haarmasker bevat ontwikkelde pigmenten zonder ammonia en waterstofperoxide. De unieke formule geeft direct pigmenten af op de buiten laag van de haarstructuur. Alter Ego Passion Color Mask Castagna heeft een voedende werking op het haar en zorgt voor een uitgebalanceerd kleurresultaat.

Voedend en verzorgend
Gekleurd haar
Vrij van ammonia
Snel en gemakkelijk
Thuisbehandeling
Vrij van waterstofperoxide
Geeft direct pigmenten af
Uitgebalanceerd kleurresultaat

Gebruik:
Breng Alter Ego Passion Color Mask Castagna aan op gewassen handdoek droog haar. Verdeel het haarmasker gelijkmatig over het haar door middel van een kam. Laat het haarmasker 3-15 minuten inwerken. De inwerktijd is afhankelijk van de gewenste kleur intensiteit. Spoel het masker vervolgens grondig uit het haar. Gebruik tijdens dit gehele proces handschoenen.

Resultaat:
Alter Ego Passion Color Mask Castagna is verrijkt met ontwikkelde pigmenten die direct afgeven op de buiten lag van de haarstructuur met snel en gemakkelijk kleurresultaat. Het haarmasker is vrij van ammonia en waterstofperoxide waardoor het haar niet wordt beschadigd.

Bel ons voor een afspraak!