1
Yes
None
1
1000000
Naam...
/roverhair-producten
Thumbnail
Filter
Sorteer op:

Categorieën:

Hoofdhuidproblemen
Deep Cleansing Scalp Clay Mud
Deep Cleansing Scalp Clay Mud Image

Met shea-butter, menthol, salicylic acid, kaolin, green clay, vegetable glycerol, vitamin B6, nicotinamide, fucus extract, ginger oil, pearlite. Parabenen vrij.

Scrub speciaal bestemd voor de vette huid. Modderscrub met ontgiftende, zuiverende, hydraterende, evenwichtsherstellende, talgregulerende, peelende, verjongende werking.

Deep Cleansing Scalp Oil
Deep Cleansing Scalp Oil Image

Met Vitamine E, vegetable glycerol, d-panthenol, aloë vera. Parabenen vrij.

Reinigingsolie voor de droge huid. Superzachte olie met hydraterende werking. Herstelt het evenwicht in de waterhuishouding van de huid.

Fortifying Essential Oil
Fortifying Essential Oil Image

Met rozemarijnolie, salie-olie, lavendelolie, kaneelolie en muntolie. Vrij van parabenen.

Een combinatie van essences met bacteriostatische, schimmeldodende en ontstekingsremmende eigenschappen. Bestrijdt de verzwakking van het haar doeltreffend.

Calming Essential Oil
Calming Essential Oil Image

Met oa limoen, citrus-bergamot olie en citrus-limoen fruitolie. Vrij van parabenen.

Een combinatie van essences met bacteriostatische, schimmeldodende en ontstekingsremmende eigenschappen en een ontzwellende, zuiverende en verstevigende werking.

Calming Shampoo
Calming Shampoo Image

et oa. Menthol, tea-tree-olie, d-panthenol, fruitzuur en melissa-extract. Vrij van parabenen.

Ontgiftende shampoo voor gestresst haar. Reinigt op milde wijze en zorgt dat het haar van de wortel tot de punt vitaal blijft. Bevordert een ontzwellende werking van de hoofdhuid waarbij hij hem zuivert en verstevigt.

Calming Lotion
Calming Lotion Image

Met onder andere menthololie, tea-tree-olie, glycerol, d-panthenol en melissa-extract. Vrij van parabenen.

Lotion voor een diepe reiniging met ontzwellende en ontgiftende werking. Geeft de huid lucht en bevordert een betere microcirculatie van de huid

Detoxifying anti-dandruff Essential Oil
Detoxifying anti-dandruff Essential Oil Image

Met o.a. thym-olie; parabenen vrij.

Een combinatie van essences met bacteriedodende, schimmeldodende en ontstekingsremmende eigenschappen. Geschikt voor haar met roos en een buitensporige talgproductie.

Detoxifying anti-greasy Shampoo
Detoxifying anti-greasy Shampoo Image

Met oa. Vitamine E, vitamine H, tea-tree-olie. Vrij van parabenen.

Reinigt en zuivert de huid. Zorgt voor een aangenaam, fris gevoel. Vermindert roos en brengt een buitensporige talgproductie weer in evenwicht.

Detoxifying anti-greasy Lotion
Detoxifying anti-greasy Lotion Image

Met oa methol, vitamine B6, vitamine H, pepermuntolie, magnesium chloride. Vrij van parabenen.

Specifieke lotion voor  een vette huid en seborroïsche dermatitis. Het werkt op de huid in waarbij het teveel aan vet wordt verwijderd en de talgproductie weer in evenwicht wordt gebracht.

Hoofdhuidproblemen
Deep Cleansing Scalp Clay Mud Image
Deep Cleansing Scalp Clay Mud
Met shea-butter, menthol, salicylic acid, kaolin, green clay, vegetable glycerol, vitamin B6, nicotinamide, fucus extract, ginger oil, pearlite. Parabenen vrij. Scrub speciaal bestemd voor de vette huid. Modderscrub met ontgiftend... Lees meer
Deep Cleansing Scalp Oil Image
Deep Cleansing Scalp Oil
Met Vitamine E, vegetable glycerol, d-panthenol, aloë vera. Parabenen vrij. Reinigingsolie voor de droge huid. Superzachte olie met hydraterende werking. Herstelt het evenwicht in de waterhuishouding van de huid.
Fortifying Essential Oil Image
Fortifying Essential Oil
Met rozemarijnolie, salie-olie, lavendelolie, kaneelolie en muntolie. Vrij van parabenen. Een combinatie van essences met bacteriostatische, schimmeldodende en ontstekingsremmende eigenschappen. Bestrijdt de verzwakking van het ha... Lees meer
Calming Essential Oil Image
Calming Essential Oil
Met oa limoen, citrus-bergamot olie en citrus-limoen fruitolie. Vrij van parabenen. Een combinatie van essences met bacteriostatische, schimmeldodende en ontstekingsremmende eigenschappen en een ontzwellende, zuiverende en verstev... Lees meer
Calming Shampoo Image
Calming Shampoo
et oa. Menthol, tea-tree-olie, d-panthenol, fruitzuur en melissa-extract. Vrij van parabenen. Ontgiftende shampoo voor gestresst haar. Reinigt op milde wijze en zorgt dat het haar van de wortel tot de punt vitaal blijft. Bevordert... Lees meer
Calming Lotion Image
Calming Lotion
Met onder andere menthololie, tea-tree-olie, glycerol, d-panthenol en melissa-extract. Vrij van parabenen. Lotion voor een diepe reiniging met ontzwellende en ontgiftende werking. Geeft de huid lucht en bevordert een betere microc... Lees meer
Detoxifying anti-dandruff Essential Oil Image
Detoxifying anti-dandruff Essential Oil
Met o.a. thym-olie; parabenen vrij. Een combinatie van essences met bacteriedodende, schimmeldodende en ontstekingsremmende eigenschappen. Geschikt voor haar met roos en een buitensporige talgproductie.
Detoxifying anti-greasy Shampoo Image
Detoxifying anti-greasy Shampoo
Met oa. Vitamine E, vitamine H, tea-tree-olie. Vrij van parabenen. Reinigt en zuivert de huid. Zorgt voor een aangenaam, fris gevoel. Vermindert roos en brengt een buitensporige talgproductie weer in evenwicht.
Detoxifying anti-greasy Lotion Image
Detoxifying anti-greasy Lotion
Met oa methol, vitamine B6, vitamine H, pepermuntolie, magnesium chloride. Vrij van parabenen. Specifieke lotion voor  een vette huid en seborroïsche dermatitis. Het werkt op de huid in waarbij het teveel aan vet wordt verwijder... Lees meer