Prijzen en behandelingen
Over onze prijzen.

Al onze prijzen “vanaf prijzen”. Er kunnen namelijk verschillen ontstaan door het gebruik van verschillende technieken, jouw haartype en/of haarlengte. Tijdens een GRATIS en vrijblijvende adviesgesprek zullen wij jou exact vertellen wat de totaalprijs zal zijn voordat wij starten met de behandeling.
Knippen

V.A. € 20,50

Wassen,knippen en föhnen

V.A. € 39,50

Droog blowen

V.A. € 10,95

Permanenten (knippen en föhnen)

V.A. € 80,00

Verven lang haar

V.A. € 41,50

Highlights lang haar

V.A. € 30,00

Freestyle highlights

€ 19,50

Sunglitz kort haar

€ 42,50

Bruidskapsels

V.A. € 75,00

Coupsolei kort haar

€ 30,95

Ontkleuren met CHI-spoeling erbij

V.A. € 53,00

Krullen knippen

V.A. € 45.00

Spoeling lang haar

V.A. € 29,00

Folie scalp + toner

V.A. € 65,00

Dames Verf-abonnement om de 3 weken

€ 23,00

Wassen,knippen en drogen

V.A. € 23,50

Wassen en föhnen

V.A. € 24,00

Keratine-P behandeling

€ 20,95

Verven kort haar

V.A. € 35,00

Cromya verfbehandeling

€ 32,95

Highlights kort haar

V.A. € 20,00

Umbre met folie

€ 35,00

Sunglitz lang haar

€ 55,00

Proefkapsel opsteken

V.A. € 33,00

Coupsolei lang haar

€ 41,00

Metamorfose dag All-In

€ 100,00

Spoeling kort haar

V.A. € 23,00

Kuurtje masker

V.A. € 8,00

Folie heel hoofd + toner

V.A. € 112,50

Dames Knip-abonnement om de 3 weken

€ 20,00

Produkten

Biacre – Curl Nutritive Shampoo 200ml

Een hydraterende en voedende verzorging voor krullende haren. De shampoo werkt diep in de haren en zorgt voor sterke, elastische krullen. Het haar voelt zacht en soepel aan. De shampoo werkt anti-frizz. Met organische granaatappel- en aloë extracten en organische amandel olie.

Biacre – Curl Conditoner Nutritive 250ml

Een voedende, hydraterende behandeling voor krullend of golvend haar. Het maakt de krul strakker, elastischer en zachter. Gaat het kroeseffect tegen.

Biacre – Curl Elastic Fluid 200ml

De onmisbare vloeistof voor het creëren of versterken van krullend of golvend haar, waardoor een prachtig natuurlijk en glanzend soepel effect ontstaat. Het gaat kroezen tegen en beschermt je haarvezel.

Biacre – Curl Cream Amplifier 200ml

Een voedende crème verzorging voor krullende en/of golvende haren. De crème versterkt en definieert de krullen. De haarvezel wordt beschermd en verzorgd. De haren worden soepel en zacht, en krijgen een mooie glans. De crème werkt anti-frizz. Met organische granaatappel- en aloë extracten en organische amandel olie.

Biacre – Curl Maker 200ml

Spray om krullen te creëren. Herleeft natuurlijk of golvend krullend haar. Structureert, onderhoudt en vormt de natuurlijke vorm van de egel. De krullen worden elastischer, natuurlijker en gedefinieerde.

Biacre – Curl Mousse 200ml

Essentieel voor verkwikkende krullen. Geeft vitaliteit en glans aan krullend of golvend haar. Het controleert en definieert en creëert natuurlijke bewegingen. Gaat het kroeseffect tegen.

Biacre – Resorge Green Therapy After Color Shampoo 200ml/500ml

Biacrè Resorge After Color Shampoo is geschikt voor gekleurd haar. De shampoo zorgt voor bescherming, verheldering en behoud van de kleur. Gebruik: aanbrengen op vochtig haar. Inmasseren en uitspoelen. Wanneer nodig herhalen.

Biacrè – Resorge Green Therapy After Color Cream 200 ml

Kleurbescherming en onderhoud voor gekleurd of gebleekt haar. Hydrateert, stimuleert en geeft glans. De natuurlijke actieve ingrediënten gaan kleurvervanging tegen.

Roverhair – Ultimate Nutris Shampoo Moisturizing 50ml/250 ml

Deze shampoo reinigt, hydrateert en voedt je haar. Ideaal voor beschadigd, gedemineraliseerd en droog haar.

Roverhair – Ultimate Nutris Deep Repair Filler Mask 250 ml

Deze shampoo reinigt, hydrateert en voedt je haar. Ideaal voor beschadigd, gedemineraliseerd en droog haar.

Roverhair – Ultimate Nutris Bi-Phasic Filler Leave In 150ml

Diepe leave-in conditioner voor droog en gedemineraliseerd haar dat beschadigd is door chemische behandelingen. Het hydrateert en herstelt de cuticulaire structuur.

Biacre Argan & Macadamia Oil - Hydrating Shampoo - 1000ml

De shampoo is een extreem hydraterende en verzorgende shampoo voor alle haartypes. Alle haartypes worden soepel, zijdezacht en glanzend gemaakt. Extreem goed voor droog, behandeld haar.

Biacre - Argan & Macadamia Oil - Mask - 250ml

Maakt elk haartype handelbaar, zijdezacht en glanzend. Dit hydraterende masker voedt en verzorgt het haar grondig. De speciale combinatie van Macadamia-olie, Argan-, amandel- en kokosolie in dit masker maakt het geschikt voor ieder haartype, maar uitermate geschikt voor droog, dof en beschadigd haar.

Biacre - Argan & Macadamia Oil - Liss Cream - 200ml

Een crème om krullend haar handelbaar te maken. Maakt haar soepel, glanzend en steil. Beschermt tegen de warmtebehandeling van föhn en krul- of stijltang. Gebruik: Aanbrengen op vochtig haar. Niet uitspoelen.

Biacre - Argan & Macadamia Oil - Treatment - 30ml

voedende en beschermende olie voor ieder haartype. De olie is bijzonder geschikt voor droog, beschadigd en kroezend haar. De olie beschermt het haar tegen weersinvloeden, ontklit het haar en voorkomt kroes. Het resultaat? Zacht en glanzend haar! De olie kan op meerdere manieren gebruikt worden. Zo kan je het toevoegen aan je kleurspoeling, voor extra verzorging, als treatment op nat haar of als styling op droog haar.

Biacre - Argan & Macadamia Oil - Strong Mousse - 200ml

Speciaal voor volume en body. Verstevigende mousse met natuurlijk effect en elastische fixatie. Geschikt voor ieder haartype.

Biacre - Argan & Macadamia Oil - Milk Hydrating - 200ml

Vochtinbrengende melk voor alle haartypen. Heeft anti-statische en antikroeswerking. Krijgt zelfs weerbastig haar onder controle. Gebruik: Aanbrengen op droog of vochtig haar. Niet uitspoelen.

Biacre - Argan & Macadamia Oil - Curl Cream - 200 ml

Vochtinbrengende melk voor alle haartypen. Heeft anti-statische en antikroeswerking. Krijgt zelfs weerbastig haar onder controle. Gebruik: Aanbrengen op droog of vochtig haar. Niet uitspoelen.

Roverhair – Ph Saver Acid Shampoo 250 ml

Verzurende shampoo, specifiek voor na het kleuren of permanenten; verlengt de glans en de duur van de kleur en helpt bij het definiëren van krullen.

Roverhair – Ph Saver Acid Mask Treatment 250 ml

Specifieke after-colouring en after-perm verzurende maskerbehandeling. Hydrateert, verzorgt, voedt en verlengt de glans en de duur van de kleur. Helpt bij het definiëren van krullen.

Biacre - Tecnoform Headway Hair Pomade -125ml

Een wateroplosbare, modellerende pommade, zorgt voor een natuurlijke glans voor alle haartypen. Makkelijk kambaar en uitwasbaar. De wax valt onder hold 3 (medium). Gebruik: Aanbrengen met de handen of kam.

Biacre - Tecnoform Headway Compact Wax -125ml

Een modellerende en vormgevende wax dat zorgt voor een stralend en glanzend effect voor alle haartypen. Bijzonder geschikt voor droog, ruw en dik haar. De wax valt onder hold 2 (light). Gebruik: Aanbrengen op droog haar.

Roverhair - Somnium - D'argan Shampoo - 500 ml

Hydrateert en voorziet het haar van de nodige voeding. Veelzijdige shampoo van A-kwaliteit.

Roverhair - Somnium - D'argan Conditioner - 500 ml

Is speciaal ontwikkeld voor het herstellen van droog, dof en beschadigd haar door kleuring of permanent.