Kapsalon Druten gezocht? Dan ben hier aan het juiste adres, want Capelli Druten is de kapsalon voor dames en heren in de regio. Dus al je in Horssen, Deest of Winssen of Wamel en Dreumel woont ben je bij mij ook van harte welkom.

Als eigenaresse stel ik me graag allereerst voor aan jou. Mijn naam is Diane Bosch en mijn kapsalon is gelegen aan de noordzijde van Druten, te weten in de Doornroosjestraat.

Ik ben een all-round kapster voor dames en heren, met als specialisatie kleurbehandelingen. Wat ik belangrijk vind is passie voor het vak, evenals de volgende zaken: persoonlijke aandacht, creativiteit en natuurlijk gezelligheid tijdens het knippen! Ik ga altijd voor een top resultaat, zodat je met een grote lach uit mijn kappersstoel stapt.

Ook werk ik met de producten van het Italiaanse topmerk Roverhair. Deze producten zijn ook te koop in mijn salon.

Nieuw: Hoofdhuid analyse en haargroei stimulatie behandelingen

Bij mij kun je ook terecht voor hoofdhuidanalyses en Mesohair behandelingen. Deze therapie stimuleert de haargroei van de haarfollikels. Voor meer informatie zie meso hair behandeling.

Ook in de avond geopend

Ook ’s avonds ben ik geopend tot 21 uur op doordeweekse dagen. Ideaal dus als je overdag moet werken of geen tijd hebt! Zie voor meer info openingstijden.

Prijslijst & contact

Zie voor de actuele prijzen de pagina prijslijst. Ook bied ik een gratis adviesgesprek. Wil je meer weten bel of mail me dan:

Telefoon: 0487-785008
Mail: Diane.Bosch@Capelli-Druten.nl

Graag verwelkom ik je in mijn kapsalon!