Kapsalon Beneden Leeuwen

Kapsalon Beneden-Leeuwen gezocht? Capelli Druten is het  adres in de regio als het gaat om het knippen van dames en heren.

Als eigenaresse stel ik me graag allereerst voor. Mijn naam is Diane Bosch. Mijn kapsalon is gelegen aan de noordzijde van Druten, te weten in de Doornroosjestraat. En daarmee dus ook snel en goed bereikbaar vanuit Beneden Leeuwen.

Het beste ben ik te typeren als een all-round kapster, met als specialisatie kleurbehandelingen. Wat ik belangrijk vind is passie voor het vak, evenals de volgende zaken: persoonlijke aandacht, creativiteit en natuurlijk gezelligheid tijdens het knippen! Ik ga altijd voor het top resultaat, zodat je met een grote lach uit mijn kappersstoel stapt.

Tevens werk ik met de producten van het Italiaanse topmerk Roverhair. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in mijn salon.

Nieuw: Hoofdhuid analyse en haargroei stimulatie behandelingen

Bij mij kun je ook terecht voor hoofdhuidanalyses en Mesohair behandelingen. Deze therapie stimuleert de haargroei van de haarfollikels. Voor meer informatie zie meso hair behandeling.

Doordeweeks in de avond geopend

Ook ’s avonds ben ik geopend tot 21 uur op doordeweekse dagen. Ideaal dus als je overdag moet werken of geen tijd hebt! Zie voor meer info openingstijden.

Prijzen & contact

Zie voor de actuele prijzen de pagina prijslijst. Ook bied ik een gratis adviesgesprek. Wil je meer weten bel of mail me dan:

Telefoon: 0487-785008
Mail: Diane.Bosch@Capelli-Druten.nl

Graag verwelkom ik je in mijn kapsalon!

kapsalon beneden leeuwen